Stanislav Wiener

Jak rozesmát ženu svých snů

25. 04. 2016 10:49:27
Takže, chlapi, jdeme na to. Tenhle článek je určen všem singl týpkům, kteří mají vyhlédnutý objekt své touhy, ale zatím stále nevědí jak na ni, jak ji upoutat a jak ji získat. Odpověď by mohla být pouze jednoslovná: Humorem.

Jelikož ale začíná měsíc lásky, trochu si tu odpověď rozvedeme. Takže co teda?

Mít smysl pro humor a využívat každodenní situace jako zdroj vtipných hlášek nebo činností je dar. Nemá ho každý. Všichni se ale můžete naučit pár triků, jak na ženy zapůsobit. Protože u ženy, které budete připadat vtipný, budete mít větší šanci. Pokud dokážete ženu svých snů rozesmát, je tu reálná pravděpodobnost, že s ní navážete i dlouhotrvající vztah. Ženy totiž nemají rády nudné muže. Můžete být sebevětší svalnatec, kterého na pláži obdivují stovky žen, ale když pak přijde na konverzaci, dívka pochopí, jak jste nudní a žádné další rande se nekoná.

Buďte v klidu a pozitivní

Mít pozitivní přístup ke světu i životu je klíčem smyslu pro humor. Když budete brát všechno pozitivně, budete vyzařovat zvláštní kouzlo a charisma, kterému ženy neodolají. Nacházet pozitivum v některých nepříjemných situacích nemusí být na první pohled snadné, ale ve většině případech vás určitě něco napadne. Když se třeba polijete vínem, řekněte: "Za to může ten číšník. Znervózňuje mě, jak na mě pořád kouká!"

Buďte hraví, dělejte si ze života prču

Když chcete být vtipní, je třeba se naučit být hraví. Zkuste například někoho poškádlit. Neberte všechno tak vážně. Když si budete umět udělat ze sebe i ze života legraci, uvidíte sami, jak se k vám předmět vaší touhy začne přibližovat.

Pokud někdy nejste zrovna skvěle naladěni, nedávejte to svému okolí příliš najevo. Případné rande přeložte na jindy, až budete mít náladu lepší. Když budete svému okolí dávat neustále najevo, že jste znudění, zpruzení a bez nálady, nečekejte, že nějakou ženu zaujmete.

Vylepšete své komediální schopnosti

Pokud vás vtipné hlášky či věci napadají samy od sebe, máte to jednodušší. Nicméně platí, že komediální schopnosti je možné rozvíjet. Věřte tomu, že pro dívku budete rozhodně přitažlivější.

Do humoru se nenuťte, protože to většinou nefunguje. Snažte se hledat humor v běžných situacích. Pokud třeba slyšíte, že na ulici někdo troubí, řekněte: "Jojo, už jdu, Pepo!" A na tom lze postavit další smyšlený vtip a rozvíjet ho.

Buďte přirození

Netlačte na pilu. Nesnažte se být vtipní za každou cenu, protože žena to většinou pozná, a bude to spíš trapné než vtipné. Pokud se snažíte vtipkovat, když vám do smíchu není, nebo když se to prostě nehodí, působí to zbytečně prkenně a kazí to společné, příjemně trávené chvíle.

Buďte připravení na trapas

Buďte připravení na možnost, že se vtip nepovede nebo nepadne na úrodnou půdu. Je to stejný, jako když jste se jako malí učili jezdit na kole. Když jste spadli z kola, co jste udělali? Zůstali sedět na zadku a brečeli, jak jste si strašně odřeli kolínko, a čekali, až maminka pofouká? Tak tady vám tohle neklapne, mamánci.

Správně to udělal ten, kdo se bez fňukání zvednul a zkoušel to dál. Stejně tak je to i s humorem. Pokud se teda nějaký vtip nepovede, neřešte to, zasmějte se tomu jakoby sami a jen tak prohoďte: "Bože, to bylo vtipný. A ještě jsem chtěl říct, že..." a pokračujte v běžné konverzaci.

Čím častěji budete vtipkování cvičit, tím budete přirozenější

Pokud chcete dívku či ženu rozesmát, zkuste používat i svoje tělo. Různé grimasy, pohyby rukou a nohou, tón hlasu - to všechno můžete použít. Nebojte se ze sebe udělat imbecila. Když vám číšník v restauraci přinese účet, udělejte grimasu, jako že jste debil, že vám z té výše částky na účtence úplně hráblo.
Musíte ale samozřejmě znát styl humoru vaší dívky. Ne všem to přijde vtipné.

Dívku či ženu můžete rozesmát i mnoha dalšími způsoby. Pokud se schyluje k hádce nebo už je hádka v plném proudu, zkuste jako někam odcházet a zakopněte. Zabrnkáte na škodolibou strunu a uvidíte, jak partnerku rozesmějete. Stejně tak to platí, když do něčeho narazíte, uklouznete nebo spadnete. Žena se ničemu nezasměje tolik, jako vaší vlastní blbosti.

Můžete vyzkoušet i další trik. Dívejte se jí do očí a čekejte, až se na vás podívá. Jakmile se setkáte očima, ihned se podívejte někam jinam (ale tak, aby to viděla a že jste to udělal úmyslně). Pak se na ni znovu podívejte a když se na vás dívá, opět ihned uhněte očima jinam. Pokud se nedívá, počkejte, až se bude zase dívat, a pak se zase hned podívejte jinam. Když tohle uděláte třikrát, čtyřikrát, jak myslíte, že bude reagovat?

Vyhýbejte se nevhodným anekdotám a nepoužívejte sarkasmus. Nepoužívejte urážlivé vtipy, které jsou sexistické apod. Uvědomte si, že tyto vtipy ve vašem vztahu rozhodně chybět nebudou.

Smích by měl být spontánní a měl by vycházet z konkrétních situací. Zkuste věřit svým instinktům a snažte se poznat sami, kdy je vhodná chvíle na použití vtipu.

Každá žena je jiná a má také jiný smysl pro humor. Uvědomte si, že to, co nějaké ženě přijde vtipné, jiná vůbec nemusí pochopit. Ženu je třeba nejprve poznat. Postupně si ji "oťukávejte", abyste poznali, na co jak reaguje.

Pokud žena na vaše vtipy vůbec nereaguje, zřejmě se k sobě nehodíte. Poznáte to podle toho, že v přítomnosti jiných mužů se směje a na jejich vtipy reaguje. Pokud se snažíte občas nenuceně zavtipkovat, ale nedopadá to na úrodnou půdu, je třeba jít o dům dál.

Pozorně vnímejte, co říká

To je velmi důležitý bod, pánové. Nejenže jí dáte najevo, že vás zajímá, ale také to můžete použít jako stavební materiál pro budoucí vtipy nebo narážky (samozřejmě neurážlivé).

Udělejte si legraci z něčeho, co vám řekla v minulosti nebo co se stalo v minulosti. Tím ji také rozesmějete. Uvědomí si totiž, že ji skutečně posloucháte a že si to pamatujete.

Když jste v lednu někde v přírodě (třeba u řeky), je mínus třicet a oba máte červený nosy, zkuste navhnout: "To je vedro, tyjo, vykoupeme se?"

Napodobujte ji

Ale s citem. Musí to být decentní, protože pokud je konkrétní žena vztahovačná nebo se jí napodobování nelíbí, můžete ji od sebe úplně odehnat. Opět platí, že je třeba nejprve postupně poznávat, co se jí líbí a co ne.

Jděte do kina

Zeptejte se, jaké má ráda komedie nebo komiky. Pak můžete během konverzace zmínit nějaký film nebo scénu z nějakého filmu jako narážku na situaci, kterou jste právě společně prožili.

Provozujte společně zábavné činnosti

Pokud děláte něco, co se vám líbí oběma, může z toho vzejít spousta humorných situací. Tím se váš vztah ještě více upevní. Let vrtulníkem, akvacentrum, kino. Cokoliv.

Polechtejte ji

To se samozřejmě hodí, pokud už jste se ženou nějaký čas. Zřejmě asi neklapne, pokud půjdete na první rande a místo pozdravu a podání ruky, začnete ženu lechtat v podpaží. Ty kráso, to by byl průser.

Apeluji tedy na váš cit a postupné oťukávání. Zeptejte se jí, jestli je lechtivá. Ať řekne cokoliv, řekněte, že to vyzkoušíte. Ale pozor - pokud jí to začne být nepříjemné, okamžitě přestaňte. Jinak by se taky mohlo stát, že vám to jemné a něžné stvoření dá pořádnou ránu pěstí.

Zanedlouho je tu květen - měsíc lásky, takže chlapi, vrhněte se na ně, berte je útokem. Tou nejúčinnější zbraní je humor.

PS: Všem, kteří mě znají, bych rád sdělil, že na humornou notu jsem nezanevřel. Své vtípky zveřejňuji například na Instagramu (stačí zadat klíčový hashtag #chuckandstan) nebo na Facebooku, kde hledejte zábavnou stránku Chuckandstan.

Autor: Stanislav Wiener | karma: 17.77 | přečteno: 6908 ×
Poslední články autora