Diskuse

Krismasy a mimi

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

aleda

24. 12. 2007 11:02
...svítí-í se-e tam, zdá-á se-e mně!

Tedy Stando,

tohle je nejkrásnější vyznání lásky, jaký jsem četla. Omlouvám se, že jsem si ho přečetla, bylo to ode mne impertinentní - tohle je od eS-Wé pro eS-Wé juniorku... :-)

...a koukejte to jako správnej taťka už od začátku s těma Vánocema nějak správně pojmout - dětská duše je důvěřivá a mýty se rodí rychle - aby vaše dcerunka nedopadla jako já, co si myslela, že Ježíšek je ježeček a nosí dárky na bodlinkách a při tom Maria ho kolébá, svatý Josef mu zpívá! Takovéto obrazy z dětství vydrží člověku dlouho - ježeček v kolébce betlémské probleskává ve fantazii mne - dospělé ženy - dodnes...! ;-)

0 0
možnosti

nyny.

20. 12. 2007 15:07
hihiiiiiiiiiiiiiiiiiihahaaaaaaaaaa

Úžasnej článeček, jen ať vám to vydrží na celý život, i po té, jak níže podotkla Libuška,až bude žadonit a dělat na tatínka držtičky o cokoli jiného. Dcery mají být otci rozmazlovány, často je to jedinej chlap v jejich životě, co za něco stojí hihi( i když obvykle jako partner by nestál).Děti mají být milovány a tak držím pacinky, aby slečna rostla a dělala vám jenom radost :-)

0 0
možnosti

Libuše Čiháková

19. 12. 2007 23:48
Člověk si tak říká,

kde se to v  tom Staníkovi bere?  Už teď  je z princezny  celej po...., a co že bude dělat, až ho ty malé ručičky popadnou kolem krku, dají pusu a spustí , s očima jako studánky nějakou prosbu. Bude ji vůbec schopný tatínek něco odmítnout? Jo jo Staníku, tak tohle tě čeká, A že to malé princezny s tatínkami umí, to si někam napiš;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Vladimír

19. 12. 2007 22:03
ano ano

Toto je jediný smysluplný článeček za hodně dlouhou dobu.Politické a  národohospodářské kydy,které se rozmohly jako houby po dešti jen kazí náladu. Děkuji

0 0
možnosti

Hucul

19. 12. 2007 21:51
Jak je to s roztomilosti.

... mne deti roztomile neprijdou, nejak nemam ten pud. Asi proto, jak si mne ti smradi podavali ve skolce za zrzave vlasy.

Prijdou mi ale roztomila zviratka, nad uplne cizim stenetem se dokazu uplne stejne rozplyvat jako Vy nad svou malinkou zpevackou. "Jeminkote, ono to upadlo a knoura", "ale bozinku, ono si to psouklo"... Asi tomu propadne kazdy, roztomilost je proste uz takova.

Preju hodne radosti a hlavne aby, az z ni bude mlada slecna, byl pro Vas ten jeji hluk a xichty jeste porad snesitelny.

0 0
možnosti

Jarka

19. 12. 2007 21:48
jej Stando

mala je cela Vy ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 507
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3067x
Stanislav Wiener
Jsem autorem nového slabikáře, umělecký malíř, navrhovatel novely zákona, navrhovatel nových českých rekordů, autor absurdního dramatu, autor filmových plakátů, překladatel, odhalovač porna, čtenář, divák...