Fotoblog: Záhadné cosi v lesích poblíž Temelína

Byli snad v lese nedaleko Temelína mimozemšťané? Viděli jste někdy někdo něco podobného?

Do redakce nám přišel záhadný dotaz s ještě záhadnějším obsahem. Autorem je dobrodruh a cestovatel Petr Vibranský, který nám blíže popsal, co v lese nedaleko Temelína vlastně viděl. "Z dálky to vypadalo, že to bude jakési moderní umění, když jsme ale přišli blíž, pochopili jsme, že se jedná očividně o něco vědeckého, ba přímo záhadného," začíná Petr Vibranský své vyprávění.

V lesích mezi Protivínem a Týnem nad Vltavou, severozápadně od Temelína, u vrchu Vysoký Kamýk (627 m.n.m.) se totiž nachází NĚCO, co neumíme pojmenovat. Proto prosíme pozorné čtenáře tohoto blogu či kolegy Folprechta, Drábka, Kňavu, Oulehlu a jiné znalce a kapacity, kteří by mohli s tímto neznámým NĚČÍM pomoci a toto NĚCO případně vysvětlit či popsat.

Na stromech je spirálovitě obtočený žlábek přidělaný montážní pěnou, na jehož konci je malý, do kornoutu složený filtr.

Pod tímto filtrem je napojená hadice, která vede do plastového barelu.

"Jako první vás možná napadne nějaký zachytávač smůly. Lapač smůly to ale zřejmě nebude, u smůly se stromy přece nařezávají a jsou tam mnohem menší kelímky," pokračuje Petr Vibranský ve svém vyprávění. "Jenže to není všechno, co jsme zde nalezli. Nedaleko těchto "stáčíren čehosi" jsou tři umělohmotné žlaby, ze kterých vedou zelené hadice do jakési jímky, což je dřevěná bedna umístěná zčásti pod zemí."

Mezi jinými dvěma stromy obtočené žlabem s montážní pěnou je v zemi umístěná další dřevěná jímka, do které však vedou zelené hadice přímo ze země (jsou vedeny pod povrchem). Odkud tyto hadice vedou, netušíme.

Na fotce to není tak znát, ale zelené hadice do této bedny vedou i z druhé (z našeho pohledu z bližší) vnitřní stěny jímky. Část jedné zelené hadice z té bližší stěny je trochu vidět. Dvě hadice ústí přímo do kanystrů, ty druhé dvě trčí volně do prostoru bedny.

Dále se zde nachází jakási skříňka s elektrickými rozvody (můžete ji vidět i na úvodní fotografii těsně za druhým barelem zprava), ze které je vyvedeno velké množství drátů umístěných pod listím na různé strany. Konce drátů se nepodařilo najít. Půl metru od této skříňky leží na zemi hnědé plastové duté cosi (podobá se to kufříku), z čehož je vyvedena plastová roura ve tvaru písmene L, která evidentně také čeká na napojení nějaké hadice.

Také se zde nalézají tři plastové bedny, z nichž dvě jsou opět zčásti zahrabané v zemi a jedna leží jen tak v listí.

Je to znamení? Proč jsou ty bedny tři? A kdo sem umístil ty umělohmotné žlaby? Proč jsou také tři? Kdo sem instaloval tu skříňku? Musel to být někdo, kdo rozumí elektrickým rozvodům, to je jasné. Byli zde mimozemšťané? Proč jsou ty kanystry v dřevěné bedně pod úrovní zemského povrchu? Proč někomu nestačilo nechat je normálně položené v listí? Má to všechno něco společného s Temelínem?

Kdo už to konečně vyluští? Kdo tomu přijde na kloub? Prosíme, voláme všechny kapacity z celého světa. Nedostanete za to ani korunu, ale napište do diskuse, co by to mohlo být. Jsme jedno UCHO. Cože? Byli to snad UCHONI ?

Na závěr ještě přidáváme mapu, na které jsme vyznačili území, kde se toto NĚCO přibližně nachází, a zdůrazňujeme, že se tentokrát opravdu nejedná o fikci. Děkujeme za jakékoliv příspěvky, které pomůžou či přímo povedou k objasnění tohoto zařízení.

Autor: Stanislav Wiener | úterý 19.8.2008 9:02 | karma článku: 25,16 | přečteno: 4374x
  • Další články autora

Stanislav Wiener

Dotace nad zlato

15.5.2017 v 14:14 | Karma: 12,72

Stanislav Wiener

Jak rozesmát ženu svých snů

25.4.2016 v 10:49 | Karma: 18,01

Stanislav Wiener

Mikroblog: Soutěžní SMS hra

22.4.2011 v 0:33 | Karma: 6,42

Stanislav Wiener

Poznámka ze školy

9.4.2011 v 20:19 | Karma: 28,90

Stanislav Wiener

Mikroblog: Adamovo žebro

5.3.2011 v 1:29 | Karma: 7,60
  • Počet článků 507
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3067x
Stanislav Wiener
Jsem autorem nového slabikáře, umělecký malíř, navrhovatel novely zákona, navrhovatel nových českých rekordů, autor absurdního dramatu, autor filmových plakátů, překladatel, odhalovač porna, čtenář, divák...